«Η σπουδαιότητα στην τέχνη δεν είναι να βρίσκει αυτό που είναι κοινό, αλλά αυτό που είναι μοναδικό» – Isaac Bashevis Singer

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Πρακτικής Εφαρμογής στην Ειδικότητα, με υπεύθυνους καθηγητές τους Ιουλία Λαδογιάννη και Τάσο Παπαδόπουλο το Τμήμα της Τέχνης Φωτογραφίας του ΔΙΕΚ Χαϊδαρίου διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο «OtherWise».

Μέσω της έκθεσης αυτής, μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουμε και να θέσουμε προ του κοινού, όποια γνώση, τεχνική ή θεωρητική, λάβαμε από τις σπουδές μας, ακόμη και να φανερώσουμε την προσωπική μας ματιά μέσω της τέχνης μας. Ο τίτλος «OtherWise» παραπέμπει στη διαφορετικότητα. Μια λέξη που μέσα της κρύβει χιλιάδες άλλες. Μια λέξη που περιγράφει πολλά πράγματα. Την διαφορετικότητα υπάρχουν διάφοροι τρόποι να την ορίσεις. Θα ήταν και αντιφατικό αν δεν γινόταν αυτό. Μια λέξη που ενσωματώνει την διαφορετική όψη των πραγμάτων, να μην έχει διάφορους τρόπους ορισμού. Έτσι θέλουμε να παρουσιάσουμε, ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία θέματα καθημερινά, θέματα που υπάρχουν γύρω μας, παντού. Θέλουμε να παρουσιάσουμε γεγονότα και πως τα εκλαμβάνουμε εμείς με το δικό μας φωτογραφικό μάτι. Η έκθεσή μας θα είναι εμείς, θα είναι το μυαλό, η ψυχή και η καρδιά μας εντυπωμένα σε μια στιγμή. Όλοι μας τόσο ίδιοι και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικοί.

Εγκαίνια 22 Ιουνίου 2018 στις 20:00

Διάρκεια έκθεσης: 22/6 έως 25/6

Μαριονέτα bar οδός Ακαδημίας αρ. 74 (μετρό 2 Κόκκινη Γραμμή – στάση Πανεπιστήμιο, ηλεκτρικός – στάση Ομόνοια)