Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει ‘’Με δύο λέξεις και ένα βλέμμα’’ στο «Ρυθμός Stage». Και δύο τυχεροί ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν και να τον ακούσουν στην τελευταία του παράσταση την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας μέχρι την Παρασκευή στις 14:00 για την κλήρωση που θα γίνει αμέσως μετά. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με απαντητικό e-mail.

Όταν κατέχωμε την ουσία των πραγμάτων τότε μπορούμε να την διηγηθούμε και να πείσουμε για την αλήθεια τους . Τότε μ’ ένα βλέμμα και δυο λέξεις είναι αρκετό για να φτάσουν στον άλλον .Λίγα λόγια και πολύ κάρδια .Και όταν μιλάμε να κοιταζόμαστε στα μάτια
‘’H κουκουβάγια ξύπνησε μεσάνυχτα από την έντονη διαμάχη του ανέμου με το δέντρο αυτή τη μουσική εγώ τη φέρνω από μακριά ούρλιαζε ο άνεμος!
Όχι εγώ τη φτιάχνω με τα φύλλα και
τα κλαδιά μου απαντούσε οργισμένα το δέντρο ! Σκασμός φώναξε η κουκουβάγια .
Σώπασαν : Για παίξε τη μουσική που λες ότι είναι δική σου, είπε στον άνεμο.
Εκείνος προσπάθησε, τίποτε δεν μπόρεσε ούτε μία νότα να βγάλει !
Για παίξε τώρα εσύ, είπε στο δέντρο ,που λες πως η μουσική είναι δική σου και εκείνο προσπάθησε αλλά τίποτα ούτε μία νότα δεν κατάφερε να ακουστεί.
Λοιπόν μια και καλή : όταν ξεχάσετε το Ε Γ Ω και ανακαλύψετε το E M E I Σ τότε θα καταλάβετε πως γεννιέται αυτή η ωραία μουσική!
 Και όπως ανέβαινε για τη φωλιά της μονολογούσε:
EΓΩ EΓΩ EΓΩ ΘA TA ΛYNΩ A TA ΠPOBΛHMATA; EOΣ’’

Μαζί του οι μουσικοί Αντώνης Μυτακίδης στην κιθάρα, Γιώργος Κοντογιάννης στη λύρα, Μανόλης Μπαρδάνης στη φυσαρμόνικα και στο τραγούδι η Αλίκη Ζωγράφου.

Ώρα έναρξης : 22.30