Την 1η ημέρα λειτουργίας του ραδιοφώνου μας είχαμε αποκλειστικά στα χέρια μας το καινούριο τότε τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα, αυτό για τη «Δικαιοσύνη».
4 χρόνια σχεδόν μετά ξαναέχουμε στα χέρια μας το καινούριο του τραγούδι για να το μοιραστούμε μαζί σας.
Από την Τετάρτη 16.11 το «Μόνο από τη λύπη σου» θα βγει στον αέρα μας, και σκεφτόμουν πώς η χαρά του να έχεις κάτι ολοκαίνουριο για να μοιραστείς ενθουσιωδώς με τους ανθρώπους που συμπορεύεσαι και συγκινείσαι, έχει μια ευθύνη της τιμής που σου γίνεται.
Γιατί απ’ όλους το κρατάς εσύ στα χέρια σου. Και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα.
Ευχαριστούμε τον Γιάννη Αγγελάκα για μια ακόμα φορά και την Feelgood που το αφήνουν στα χέρια μας.
Καλοτάξιδο.
Χρήστος Παπαμιχάλης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
&
100ο C
MONO ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΠΗ ΣΟΥ

Η Feelgood Records παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα «Μόνο από τη Λύπη σου» μαζί με το νέο του συγκρότημα 100ο C.
Ο Γιάννης Αγγελάκας μαζί με τους 100ο C περιόδευσαν για ένα χρόνο σε όλη την Ελλάδα. Οι συναυλίες αυτές αποτέλεσαν ένα είδος πρόβας και προετοιμασίας του νέου αυτού σχήματος αλλά και μιας νέας δισκογραφικής δουλειάς.
Το νέο άλμπουμ ονομάζεται «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια» και θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο σε CD από τη Feelgood Records και σύντομα σε βινύλιο που θα συνοδεύονται από τη νέα ομώνυμη συλλογή κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα.
Πρώτο και χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της δουλειάς αποτελεί το τραγούδι «Μόνο από τη Λύπη σου», ένα δυναμικό τραγούδι με έντονες ενορχηστρώσεις, δυνατές κιθάρες, μελωδικά πνευστά. Σε αυτή τη δουλειά ο Γιάννης Αγγελάκας συνδυάζει όλες τις εκφράσεις του μουσικού παρελθόντος του, βρίσκοντας και πάλι όμως τρόπο, να επανασυστήσει τον εαυτό του μέσα από ένα σχήμα νέων μουσικών και νέων ιδεών.

Στίχοι – Μουσική: Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας: Φωνή
Λαμπρινή Γρηγοριάδου: ακουστικές κιθάρες, φωνή, φωνητικά,
Γιώργος Αβραμίδης: τρομπέτες.
James Wylie: σαξόφωνα
Αναστάσης Βουκυκλαράκης: τύμπανα και κρουστά
Coti.K: συνθετητές
Sonny Touch: φωνητικά
Ηχογράφηση, μίξη, παραγωγή: Coti.K
Mastering: Aνέστης Ψαλαδάκος